Betonlook tegels

De Piastrelle Casa collectie heeft robuuste betonlook tegels in het assortiment. Deze tegels lijken op echt beton of cement, ze zijn echter gemaakt van keramiek. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze makkelijk te onderhouden. Betonlook tegels staan prachtig in een winkel of ruim appartement, omdat ze neutraal van kleur zijn maar door hun vaak grote afmetingen en moderne karakter een echte eyecatcher worden. Zowel op de vloer als aan de wand creëren betonlook tegels een opvallend effect en zorgen ze ervoor dat uw ruimte een tijdloze uitstraling krijgt.

Kenmerken betonlook tegels

  • Net echt beton of cement
  • Modern en robuust design
  • In grote maten verkrijgbaar
  • Makkelijk te onderhouden
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Passen goed bij een loft of restaurant

Merken en soorten

In de Piastrelle Casa collectie bieden wij onder andere betonlook tegels aan van de merken:

Betonlook tegels zijn er in verschillende afwerkingen en maten en passen bij elk interieur. Vaak zijn het vloertegels in grote maten met bijpassende wandtegels in allerlei soorten en maten en zelfs mozaïek of decor. Ook zijn er meestal plinten verkrijgbaar of speciale stukken zoals traponderdelen, die het leggen makkelijker maken.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data