Gekleurde tegels

In het Piastrelle Casa assortiment vindt u diverse tegels met kleur voor vloer en wand. Van vloertegels met natuurlijke terra kleuren, tot aan wandtegels met prachtige felle kleuren of juist zachte pastelkleuren. Door tegels met kleur te nemen, wordt uw ruimte een echte eyecatcher. Of dit nu een woonkamer is of een toilet in een woning, of een commerciële ruimte zoals een restaurant of winkel. Sommige tegels met kleur zijn er met decors, waarmee u uw muur nog meer laat opvallen. Ook zijn er diverse mozaïeken en tegelstroken in mooie kleuren en kleurcombinaties. Of combineer houtlook tegels met leuke kleuren en decors.

Kenmerken tegels met kleur

  • Voor een opvallende vloer of muur
  • Zowel modern als traditioneel design
  • Ook verkrijgbaar met decor
  • In verschillende vormen zoals mozaïek
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Wandtegels mooi te combineren met vloertegels

Merken en soorten

In de Piastrelle Casa collectie bieden wij onder andere kleur tegels aan van de merken:

Gekleurde tegels zijn er in diverse maten van klein tot zeer groot en ze passen bij ieder interieur. Vaak zijn het wandtegels in kleinere maten met bijpassende vloertegels. Ze zijn er in een matte of glanzende afwerking, hoge of lage kleurverzadiging en u kunt een enkele kleur gebruiken, of meerdere kleuren combineren voor een opvallende muur of vloer. Tegels met kleur staan bovendien erg vrolijk, ze laten uw ruimte opleven.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in kleur tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data