Keramische tuintegels

Piastrelle Casa heeft stevige keramische tuintegels in het assortiment. Deze tegels zijn gemaakt van keramiek. Ze zijn dikker dan gewone vloertegels, waardoor ze geschikt zijn voor buiten. Bovendien lijken ze vaak op echt hout, steen of natuursteen, waardoor uw buitenruimte natuurlijk oogt. Keramische tuintegels komen in allerlei vierkante en rechthoekige formaten. Ook in een formaat waardoor het net keramisch parket lijkt. Bovendien zijn ze er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Of u nu een kleine tuin heeft, een ruime tuin met zwembad of een groot terras, bij Piastrelle Casa vindt u de juiste keramische tuintegels.

Kenmerken keramische tuintegels

  • Dikke, stevige tegels voor buiten
  • Kunnen tegen vocht en vrieskou
  • Makkelijk te onderhouden
  • Gaan lang mee
  • Voor zowel grote als kleine buitenruimtes
  • Vaak ook in een variant voor binnen

Merken en soorten

De Piastrelle Casa collectie bevat onder andere keramische tuintegels van de merken:

Keramische tuintegels zijn er in verschillende afwerkingen, met of zonder structuur, mat, gepolijst of antislip. Het zijn vooral vloertegels in grotere maten met bijpassende vloertegels voor binnen. Ook zijn er speciale stukken voor bijvoorbeeld om een zwembad heen, die het leggen makkelijker maken. Keramische tuintegels zijn op verschillende manieren te leggen en er zijn ook buitentegels die geschikt zijn voor openbare ruimtes.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in keramische tuintegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data