Marmerlook tegels

De Piastrelle Casa collectie heeft mooie klassieke marmerlook tegels van diverse merken. Deze tegels lijken op echt marmer, alleen ze zijn gemaakt van keramiek. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze makkelijk in onderhoud. Marmerlook tegels staan erg mooi in de badkamer of keuken, maar ook in een winkel of restaurant ontstaat een chique sfeer wanneer u marmerlook tegels plaatst. Uw ruimte krijgt een tijdloze uitstraling door dit soort tegels. Of u nu vloertegels nodig geeft die lijken op marmer of wandtegels, bij Piastrelle Casa hebben wij een ruim assortiment aan marmerlook tegels.

Kenmerken marmerlook tegels

  • Net echt marmer
  • Klassiek en tijdloos design
  • In meerdere formaten verkrijgbaar
  • Makkelijk te onderhouden
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Passen goed bij een badkamer of restaurant

Merken en soorten

In de Piastrelle Casa collectie hebben wij onder andere marmerlook tegels van de volgende merken:

Marmerlook tegels zijn er in allerlei afwerkingen en maten, van mat tot glanzend en van kleine formaten tot aan grote. Vaak zijn het iets grotere vloertegels met bijpassende wandtegels in zowel lichtere als donkere kleuren. Ook zijn er meestal plinten verkrijgbaar of speciale stukken die het leggen van de tegels vergemakkelijken.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data