3D Wandtegels

De 3D wandtegels in de Piastrelle Casa collectie zijn aparte tegels met prachtig reliëf. Reliëf houdt in dat sommige delen van de tegel hoger liggen en sommige onderdelen lager. Wanneer je alle tegels op de muur hebt geplaatst, ontstaat hierdoor een in het oog springende driedimensionale muur. Bij Piastrelle Casa hebben we dit soort tegels met mooie grafische vormen zoals vierkanten en driehoeken, maar ook met strepen en golfvormen. Vaak hebben de tegels een strak design en zijn ze verkrijgbaar in simpel wit, beige of zwart om de 3D wandtegels modern en minimalistisch te laten ogen.

Kenmerken 3D wandtegels

  • Opvallend, prachtig reliëf met schaduwwerking
  • Minimalistisch en modern design
  • Zowel mat als glanzend
  • Makkelijk te onderhouden
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Passen goed bij een loft of restaurant

Schaduwen, afwerkingen en maten

In de Piastrelle Casa collectie hebben wij onder andere 3D wandtegels van het merk Atlas Concorde. Door hun structuur geven bepaalde 3D wandtegels prachtige schaduwen op uw muur. Ze zijn er in verschillende afwerkingen, zoals mat of glanzend. Ook zijn ze er in diverse maten, van boven de meter breed, maar ook kleiner. Door hun afmetingen zijn de wandtegels gemakkelijker en sneller te plaatsen. De 3D tegels zijn bovendien van keramiek, waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in 3D wandtegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data