Tegels met reliëf

De reliëf tegels in de Piastrelle Casa collectie zijn mooie wandtegels met hoogteverschillen binnen de tegels. Door de verschillen ontstaat een speels effect op de tegel met schaduw en diepte. Ze zorgen voor een opvallende, interessante muren binnen uw interieur. Bij Piastrelle Casa hebben we dit soort tegels in allerlei verschillende vormen, zoals mozaïek en tegelstroken, maar ook mooie vierkante of langwerpige formaten waar golven, strepen of ruiten op staan. Ook zijn er 3D reliëf tegels met vaak een strak design in simpel wit, beige en zwart met een moderne en minimalistische uitstraling.

Kenmerken reliëf tegels

  • Mooie hoogteverschillen met schaduwwerking
  • Opvallend en modern design
  • Zowel mat als glanzend
  • Makkelijk te onderhouden
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Staan mooi in een loft of restaurant

Schaduwen, afwerkingen en maten

Vanuit de Piastrelle Casa collectie bieden wij onder andere reliëf tegels aan van de merken:

Er zijn verschillende afwerkingen reliëf tegels, zoals mat of glanzend, in zowel natuurlijke als opvallende kleuren. De maten verschillen van steenstrips tot aan grote wandtegels. De wandtegels zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. De tegels zijn bovendien gemaakt van keramiek, waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in reliëf tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data