Natuursteenlook tegels

Piastrelle Casa biedt natuursteenlook tegels van verschillende merken. Deze tegels lijken op echt natuursteen, maar zijn echter van keramiek. Ze zijn hierdoor makkelijk te onderhouden en gaan lang mee. Ze staan prachtig in een woonkamer of winkel, omdat ze neutraal van kleur zijn. Grote afmetingen natuursteenlook tegels voor op de vloer zorgen met hun natuurlijk ogende karakter voor een tijdloze uitstraling van uw ruimte. Ook laten ze de rest van uw interieur mooi opvallen. Denk aan Belgische blauwe hardsteen, kwartsiet of leisteen, natuurstenen die prachtig robuust zijn.

Kenmerken natuursteenlook tegels

  • Net echte natuursteen
  • Klassiek en robuust design
  • In grote maten verkrijgbaar
  • Makkelijk te onderhouden
  • Voor thuis of voor commerciële ruimtes
  • Passen mooi bij een grote woonkamer of winkel

Merken en soorten

In de Piastrelle Casa collectie hebben wij onder andere natuursteenlook tegels van de merken:

Natuursteenlook tegels zijn er in allerlei afwerkingen en maten en passen bij elk soort interieur. Meestal zijn het vloertegels in grote maten met bijpassende tegels voor op de muur zoals tegelstroken of grote wandtegels. Ook zijn er vaak plinten verkrijgbaar of speciale stukken zoals traponderdelen, die het leggen van de tegels makkelijker maken. Daarnaast zijn er soms tuintegels verkrijgbaar.

Contact opnemen of een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels van Piastrelle Casa? Vul het contactformulier in. Een medewerker van Piastrelle Casa neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, met u mee te denken of direct een offerte voor u op te stellen.

Webdesign: Creative Data